سفارش تبلیغ
صبا ویژن
قالب وبلاگ
پتی آباد سینمای ایران
 
لینک دوستان

قسمت اول از گزارش تصویری:

 

.sig_cont {width:180px;height:170px;} < src="http://caffecinema.com/plugins/content/plugin_jw_sig/mootools.js" type="text/java"> < src="http://caffecinema.com/plugins/content/plugin_jw_sig/slimbox.js" type="text/java">


[ چهارشنبه 90/5/5 ] [ 1:1 عصر ] [ حسین ]
مهران مدیری، کتایون ریاحی و مسعود جعفری جوزانی در دوازدهمین جشن دنیای تصویر، تندیس حافظ را دریافت کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم جشن دنیای تصویر و انتخاب بهترین‌های سینما، تلویزیون و تئاتر در سال‌های 88 و 89 شامگاه سه‌شنبه چهارم مردادماه در سالن اصلی برج میلاد برگزار شد، در این جشن که پنج ساعت به طول انجامید، حضور سینماگران، بازیگران و نمایندگان رسانه‌های جمعی قابل توجه بود.

- در حالی که قرار بود مراسم ساعت 20:30 شروع شود و حتی روی کارت‌های دعوت قید شده بود مدعوین ساعت 19 به برج میلاد بیایند، با تاخیر طولانی مراسم ساعت 21:45 شروع شد.

- نیوشا ضیغمی مجری بخشی از مراسم بود که با صدایی لرزان به مهمانان خوشامد گفت و متنی را که معمولا در آغاز جشن‌های دنیای تصویر خوانده می‌‌شود قرائت کرد.

- پخش یک کلیپ از جشن‌های قبلی دنیای تصویر مورد توجه حاضران قرار گرفت، تصاویری که از خسرو شکیبایی روی پرده سالن برج میلاد رفت تشویق مهمانان جشن را به همراه داشت.

-حضور سیداحمد میرعلایی مدیر عامل بنیاد سینمایی فارابی در جشن دوازدهم دنیای تصویر قابل توجه بود، میرعلایی از معدود مدیران و مسئولان سینمایی است که مهمان جشن دنیای تصویر شده است. علی معلم روی سن به طور رسمی به میرعلایی خیرمقدم گفت و برای حضورش در این مراسم تشکر کرد.

- رضا یزدانی و گروهش در مراسم سه‌شنبه شب حضوری پررنگ داشتند، یزدانی ابتدای مراسم ترانه‌ای درباره سینما اجرا کرد، او که کارش را در سینما با مسعود کیمیایی شروع کرده، هنگام اجرای ترانه روی سن مقابل کیمیایی ایستاد و به نشانه احترام به او سلام نظامی داد.

- علی معلم که هر سال اجرای جشن دنیای تصویر را برعهده دارد، به دعوت نیوشا ضیغمی روی سن رفت و به حضار خیرمقدم گفت. او در بخشی از صحبت‌هایش به این موضوع اشاره کرد که اجرا و بازیگری تفاوت دارند و نیوشا ضیغمی حق دارد که کمی دستپاچه شده است!

- معلم در بخش اول صحبت‌هایش اهالی سینما را به همدلی دعوت کرد و از مدیران و هنرمندان سینما خواست وحدت سینمایی را خدشه‌دار نکنند، او از پشتیانی مردم تشکر کرد و تاکید کرد احترام به آرا و افکار مردم از ارکان جشن دنیای تصویر است.

- حسین و یوسف مناجاتی تهیه‌کنندگان تلویزیون که یکی از حامیان جشن دنیای تصویر بودند، به دعوت علی معلم روی سن رفتند و یوسف مناجاتی درباره خاطرات کودکی و سوابق حرفه‌ای‌اش یادداشتی را قرائت کرد.

- حامد بهداد اولین بازیگری بود که برای اهدای تندیس بهترین فیلم مستند روی صحنه رفت، حضار چند دقیقه او را تشویق کردند و بهداد به سبک خود به ابراز احساسات مهمانان پاسخ گفت. او یکی از تندیس‌های بزرگ حافظ که برای تزئین روی سن بود برداشت و گفت: من می‌خواهم جایزه خودم را بردارم. تمام عشق‌ها و هیجان‌ها در بهترین لحظه‌های عمر از آن هنر است، می‌پرستیم هر که را به هنر آراسته است.

در بخش بهترین مستند لقمان خالدی برای مستند "مشترک مورد نظر" تندیس حافظ را از دست حامد بهداد دریافت کرد، مسعود کیمیایی که در اولین ردیف سالن نشسته بود از لحظه ورود مورد توجه عکاسان و اهالی سینما بود، حامد بهداد زمانی که از روی سن پایین آمد، دسته گلی که به او اهدا شده بود به این کارگردان تقدیم کرد.

- امین تارخ و هنگامه قاضیانی هم روی سن آمدند تا تندیس بهترین تئاتر سال را اهدا کنند، در این بخش تصاویر نمایش "خانمچه و مهتابی" به کارگردانی مسعود دلخواه به جای نمایش "خانمچه و مهتابی" به کارگردانی هادی مرزبان پخش شد، برنده تندیس حافظ این بخش هم نمایش مرزبان بود.

فرزانه کابلی همسر این کارگردان که خارج از ایران بود، به نیابت از مرزبان روی سن رفت و تندیس را دریافت کرد، کابلی به اشتباه جشن هم اشاره کرد.

امین تارخ روی سن گفت: به علی معلم و سخت‌کوشی‌اش برای حفظ یک مجله رو به تعطیلی و یک جشن در شرف فراموشی تبریک می‌گویم و البته 24 تندیس باقی مانده و هر تندیس 10 دقیقه زمان می‌برد که این زمان طولانی است.

- بخش تقدیر از یک عمر فعالیت سینمایی جشن دوازدهم با روی سن آمدن محمدرضا فروتن همراه بود، فروتن به جای صحبت کردن درباره جایگاه سینمایی سعید راد یادداشتی را خواند: سعید راد در خیلی از فیلم‌ها بازی نکرد، پس از بازگشت دوباره به سینما در چهار فیلم بازی کرد. آقای راد بدون تشویق‌های ما هم در این سینما می‌ماند. برای او حالا عشق و بخشندگی مهمتر از سینما است.

سعید راد که روی سن آمد، به شدت تشویق شد، دختر او نگاه هم در این مراسم حضور داشت، راد گفت: 35 سال پیش روی سن برنده تندیس بهترین بازیگر مرد شدم. 35 سال از آن روزها گذشته، 20 سال هجرت ناخواسته داشتم، و این سال‌های سخت را تحمل کردم.

این شور که امشب سالن به من داد، خستگی 20 سال را از تنم دور کرد، 56 فیلم سینمایی بازی کرده‌ام و از هر فیلم درسی گرفته‌ام، هنوز هم جا دارد که بیاموزم و دوست دارم که تجربه کنم، از دو کارگردان بسیار آموختم، امیر نادری و مسعود کیمیایی.

این بازیگر درباره محمدرضا فروتن گفت: او یک سوپراستار است، متواضع، محکم، توانا و متین، خوشحالم که امشب دخترم نگاه هم در این جشن حضور دارد، جای پسرم سام خالی است.

 

کتایون ریاحی که برای بازی در مجموعه "یوسف پیامبر" تندیس بهترین بازیگر زن را دریافت کرد با تاکید بر این که خداحافظی‌اش از بازیگری قطعی است، این تصمیم را به موقع دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه مراسم اهدای تندیس حافظ حمید فرخ‌نژاد برای بازی در فیلم سینمایی "به رنگ ارغوان" تندیس بهترین بازیگر مرد را دریافت کرد، فرخ‌نژاد همراه پسرش روی سن آمد و گفت: سلام و ادب، افتخار می‌کنم که این تندیس را دریافت می‌کنم و بخش نقدی جایزه‌ام را به شیرخوارگاه آمنه تقدیم می‌کنم. شیلا خداداد در این بخش از بازی فرخ‌نژاد در فیلم سینمایی "آتشکار" به کارگردانی محسن امیریوسفی تقدیر کرد.

- در بخش بعدی مراسم عبدالرضا اکبری و فرزندش پندار روی سن رفتند تا تندیس حافظ بهترین کارگردان را اهدا کنند و نام اصغر فرهادی برای کارگردانی "درباره الی" خوانده شد، مریلا زارعی دوباره روی سن رفت تا به نیابت از این کارگردان تندیس را دریافت کند، او گفت: آقای فرهادی سلام رساند و از هیئت داوران تشکر کرد.

- دکتر محمد سریر تندیس حافظ بهترین ترانه فیلم را به رضا یزدانی اهدا کرد، یزدانی روی سن رفت و پس از دریافت تندیسش ترانه فیلم "طهران، تهران" به کارگردانی داریوش مهرجویی و مهدی کرمپور را اجرا کرد.

در یکی از جذاب‌ترین بخش‌های مراسم، لاله اسکندری و مهدی پاکدل روی سن آمدند تا تندیس بهترین بازیگر زن تلویزیونی را اهدا کنند، معلم با اشاره به ازدواج این دو بازیگر گفت: یک عروس و داماد این تندیس را اهدا می‌کنند، پاکدل که با گریمی متفاوت در مراسم حضور داشت نام همسرش بهنوش طباطبایی را خواند که برای بازی در مجموعه "در مسیر زاینده‌رود" تندیس دریافت کرد.

طباطبایی پس از دریافت تندیس گفت: خوشحالم که این جایزه را دریافت می‌کنم، از مهدی عزیزم که به من لهجه اصفهانی را آموخت تشکر می‌کنم. مهدی پاکدل از علی معلم خواست دومین برنده تندیس را همسرش معرفی کند چون به بازی این بازیگر علاقه دارد، بهنوش طباطبایی با اشتیاق نام کتایون ریاحی را خواند: عزیز دلم خانم کتایون ریاحی.

حاضران در سالن این بازیگر را به شدت تشویق کردند و تعدادی از بازیگران در سالن به احترام او ایستادند، ریاحی گفت: خیلی ممنون از شما که تا این ساعت به تماشای مراسم نشستید، موقع خوبی از بازیگری خداحافظی کردم، زمان مناسبی بود و خدا به من و خیلی‌ها رحم کرد. دوست دارم جایزه‌ام را به مادر و پسرم تقدیم کنم. همچنین به همسرم که بهترین جایزه زندگی‌ام است.

بازیگر مجموعه "یوسف پیامبر" ادامه داد: می‌دانم که سرتان درد می‌آید اما به دلیل این که از بازیگری خداحافظی کرده‌ام به من حق بدهید که برای چند دقیقه صحبت کنم، من یک سکه از جایزه‌ام را برای کسانی می‌دهم که مشکل دارند و به ضمانت نیاز دارند، یک سکه را آقای معلم تصمیم بگیرد برای هزینه کردنش و یک سکه را هم برای تامین نیاز بازیگران نیازمند هدیه می‌دهم.

علی معلم تلویحا به این موضوع اشاره کرد که کتایون ریاحی به او قول داده در فیلمنامه‌ای که به زودی تولید می‌شود بازی کند، اما ریاحی جواب قاطع در این باره نداد و گفت: به سینما برمی‌گردم اما نه به عنوان بازیگر. او تندیسش را بالا گرفت و از حاضران خداحافظی کرد.

- سروش صحت برای اهدای تندیس حافظ بهترین بازیگر مرد درام تلویزیونی روی سن آمد و نام امیر جعفری را خواند. امیر جعفری برای بازی در "زیر هشت" تندیس را دریافت کرد، او گفت: ببخشید وقت کلاس را می‌گیرم! می‌خواستم بروم برای پسرم قصه بگویم تا بخوابد! حالا صبح شده و دیگر نمی‌شود این کار را انجام داد. من شش ماه تئاتر کار کرده‌ام و مثل خانم ریاحی پولدار نیستم، به جایزه‌هایم نیاز دارم و می‌خواهم با خانواده‌ام به سفر بروم، یک سکه‌ام را به خانه سینما اهدا می‌کنم.

- مصطفی زمانی برای اهدای تندیس بهترین فیلمنامه مجموعه تلویزیونی روی سن آمد و تندیس حافظ را به علیرضا نادری اهدا کرد، زمانی که نام نادری خوانده شد، ستاره اسکندری، مریلا زارعی و بازیگرانی که بیشتر آنها سابقه تئاتری داشتند به احترام این نمایشنامه‌نویس ایستاده او را تشویق کردند.

- نادری پس از دریافت تندیس گفت: هر چه سن می‌گذرد، التیام بعضی زخم‌ها سخت تر می‌شود، من دوست داشتم با مسعود جعفری جوزانی کار کنم و این اتفاق نیفتاد، با آقای مهرجویی هم می‌خواستیم کار کنیم که نشد. به موهای سفیدم نگاه می‌کنم و به آرزوهایی فکر می کنم که برآورده نشده است. از این که برای دومین بار تندیس حافظ را دریافت می‌کنم خوشحالم.

- در بخش کارگردانی مجموعه تلویزیونی تندیس مسعود جعفری جوزانی را دخترش سحر اهدا کرد، مسعود جعفری جوزانی برای کارگردانی مجموعه "در چشم باد" تندیس را دریافت کرد. او گفت: من و سحر دو نیمه‌ایم، او نیمه خوب است، با هم تکمیل می‌شویم، در فرهنگ ایرانی خانواده و عشق به آن محترم است و جشن دنیای تصویر امشب حال و هوای خانوادگی داشت.

وی ادامه داد: من نصیحتی به آنهایی می‌کنم که اندازه قدرت‌های کوچکی که به آنها واگذار می‌شود نیستند، آنها اگر این سرزمین را دوست دارند یا حتی برای این سقف ارزش قائل هستند از قدرت کوچکشان سوءاستفاده نکنند، اگر این خانه فرو بریزد از قهر مردم و سنگ‌های این خانه در امان نیستند.

شقایق دهقان هم بازیگری بود که برای اهدای تندیس بهترین بازیگر زن کمدی تلویزیون روی سن رفت، او گفت: من خیلی دوست داشتم این تندیس را دریافت کنم اما این اتفاق نیفتاد، خوشحالم که امشب جایزه یک بازیگر زن را به او اهدا می‌کنم، بازیگران زن در تلویزیون کاری سخت در پیش دارند، اما نامزدها نشان می‌دهند که در این سال‌ها بازیگرهای زن حضور خوبی در تلویزیون داشته‌اند.

وی نام الیکا عبدالرزاقی را برای دریافت تندیس حافظ خواند و این بازیگر مجموعه "قهوه تلخ" روی سن آمد و گفت: خوشحالم که این تندیس را دریافت کرده‌ام، تیم فوق‌العاده‌ای داشتیم و از مهران مدیری سپاسگذاری می‌کنم.

در بخش پایانی مراسم تندیس بهترین بازیگر مرد کمدی به مهران مدیری رسید، فرزاد حسنی و علیرضا غفاری از مجری‌های تلویزیون تندیس مدیری را به او اهدا کردند، بیشترین تشویق نصیب این بازیگر و کارگردان شد که برای "قهوه تلخ" تندیس حافظ گرفت.

مدیری از حال و روزش گفت که چندان مطلوب نیست و از گروه "قهوه تلخ" خواست روی سن بروند، مدیری از خشایار الوند و امیرمهدی ژوله تقدیر کرد و جایزه‌اش را به نویسندگان این مجموعه تقدیم کرد، او البته از مهراب و پیمان قاسمخانی نوینسده بعضی از مجموعه‌هایش تجلیل کرد.

مرجانه گلچین از بازیگران طنز تلویزیون هم به دعوت علی معلم روی سن آمد و در میان بازیگران "قهوه تلخ" ایستاد و تشویق شد.

مراسم ساعت دو بامداد به پایان رسید. در این جشن مهدی نادری، سیاوش طهمورث، شبنم قلی‌خانی، ستاره اسکندری، کمند امیر سلیمانی، امیرحسین رستمی، نیما رئیسی، چنگیز جلیلوند، جمشید گرگین، محمدرضا هدایتی، محمد شیری، علیرضا افتخاری، محمدرضا دلپاک، محمد بزرگ‌نیا، بهنام تشکر، وحیده محمدی‌فر، امیرحسین علم‌الهدی، کورش سلیمانی، عارف لرستانی، بهرام عظیمی و .... حضور داشتند.


[ چهارشنبه 90/5/5 ] [ 12:58 عصر ] [ حسین ]

بالاخره اسامی نامزدهای دریافت تندیس حافظ جشن دنیای تصویر (تندیس حافظ) در بخش فیلم‌های سینمایی که از میان 116 فیلم اکران‌شده در سال‌های 1388 و 1389 انتخاب شده‌اند از سوی روابط عمومی جشن دوازدهم به شرح ذیل اعلام ش. شما هم می‌توانید بهترین‌های‌تان را در هر رشته در بخش کامنت‌ها اعلام کنید:

 

بهترین فیلم

1- سنتوری (تهیه?کنندگان: فرامرز فرازمند و داریوش مهرجویی)

2- طلا و مس (تهیه?کننده: منوچهر محمدی)

3- درباره?ی الی (تهیه?کنندگان: اصغر فرهادی و سیدمحمود رضوی)

4- به رنگ ارغوان (تهیه?کننده: سیدجمال ساداتیان)

5- خاک آشنا (تهیه?کننده: فضل الله یوسف‌پور و بهمن فرمان?آرا)

 

بهترین کارگردان

1- اصغر فرهادی (درباره?ی الی)

2- همایون اسعدیان (طلا و مس)

3- ابراهیم حاتمی?کیا (به رنگ ارغوان)

4- داریوش مهرجویی (سنتوری)

5- محاکمه در خیابان (مسعود کیمیایی)

 

بهترین فیلمنامه

1- وحیده محمدی?فر و داریوش مهرجویی (سنتوری)

2- محسن عبدالوهاب (لطفا مزاحم نشوید)

3- اصغر فرهادی (درباره?ی الی)

4- علیرضا نادری (کیفر)

5- حامد محمدی (طلا و مس)

 

بهترین فیلمبرداری

1- حسین جعفریان (درباره?ی الی)

2- فرشاد محمدی (آل)

3- حمید خضوعی?ابیانه (ملک سلیمان)

4- مرتضی غفوری (حوالی اتوبان)

5- بایرام فضلی (تنها دو بار زندگی می?کنیم)

 

بهترین موسیقی متن

1- اردوان کامکار و محسن چاووشی (سنتوری)

2- فردین خلعتبری (پستچی سه بار در نمی?زند)

3- بهزاد عبدی (آل)

4- حسین علیزاده (تنها دو بار زندگی می?کنیم)

5- کارن همایونفر (سن?پطرزبورگ)

 

بهترین دستاورد فنی-هنری (در زمینه تدوین، صدا، طراحی صحنه و لباس و چهره‌پردازی)

1- هایده صفی?یاری (تدوین درباره?ی الی)

2- سعید ملکان (چهره?پردازی ملک سلیمان)

3- حسین ابوالصدق (صداگذاری فیلم آل)

4- بهرام دهقانی (تدوین طلا و مس)

5- حمید قدیریان (مدیر هنری ملک سلیمان)

 

بهترین بازیگر مرد

1- حمید فرخ?نژاد (به رنگ ارغوان)

2- بهرام رادان (سنتوری)

3- شهاب حسینی (سوپراستار و درباره?ی الی)

4- رضا کیانیان (خاک آشنا)

5- علیرضا خمسه (بیست)

6- محسن طنابنده (سن?پطرزبورگ)

7- حسام نواب?صفوی (اخراجی?ها2 و وقتی همه خوابیم)

8- محمدرضا فروتن (محاکمه در خیابان)

9- حامد بهداد (هفت دقیقه تا پائیز)

10- مهدی هاشمی (هیچ)

 

بهترین بازیگر زن

1- گلچهره سجادیه (حوالی اتوبان)

2- نگار جواهریان (طلا و مس)

3- لیلا حاتمی (بی?پولی)

4- مریلا زارعی (درباره?ی الی)

5- رویا نونهالی (عصر جمعه)

6- آنا نعمتی (آل)

7- ترانه علیدوستی (درباره?ی الی)

8- گلشیفته فراهانی (درباره?ی الی)

9- مهناز افشار (طبقه سوم)

10- پانته?آ بهرام (هیچ)


[ چهارشنبه 90/4/29 ] [ 11:17 صبح ] [ حسین ]

اسامی نامزدهای دریافت جوایز دوازدهمین جشن دنیای تصویر (تندیس حافظ) در بخش مجموعه‌های تلویزیونی که از میان مجموعه‌های پخش‌شده از پنج شبکه‌ی سیما و شبکه‌ی نمایش خانگی در سال‌های 1388 و 1389 انتخاب شده‌اند از سوی روابط عمومی جشن دوازدهم به شرح ذیل اعلام شد:

بهترین بازیگر مرد کمدی تلویزیونی

1- فرهاد اصلانی (آشپزباشی)

2- سیامک انصاری (قهوه تلخ)

3- مهران مدیری (مرد دو هزار چهره و قهوه تلخ)

4- محمدرضا هدایتی (قهوه تلخ)

5- برزو ارجمند (قهوه تلخ)



بهترین بازیگر زن کمدی تلویزیونی

1- الیکا عبدالرزاقی (قهوه تلخ)

2- سحر جعفری جوزانی (قهوه تلخ)

3- مرجانه گلچین (شمس?العماره)

4- رویا تیموریان (شمس?العماره)

5- طناز طباطبایی (پرانتز باز)



بهترین بازیگر مرد درام تلویزیونی

1- پارسا پیروزفر (در چشم باد)

2- امیر جعفری (زیر هشت)

3- حسین محجوب (در مسیر زاینده?رود)

4- مصطفی زمانی (یوسف پیامبر)

5- مهدی سلطانی (در مسیر زاینده?رود)



بهترین بازیگر زن درام تلویزیونی

1- کتایون ریاحی (یوسف پیامبر)

2- بهنوش طباطبایی (در مسیر زاینده?رود)

3- سحر قریشی (دلنوازان)

4- بهاره افشاری (فاصله?ها)

5- ستاره صفرآوا (در چشم باد)



بهترین فیلمنامه?ی مجموعه?ی تلویزیونی

1- مسعود جعفری جوزانی (در چشم باد)

2- علیرضا نادری (در مسیر زاینده?رود)

3- امیرمهدی ژوله و خشایار الوند (قهوه تلخ)

4- حامد عنقا (نردبام آسمان)

5- شعله شریعتی (به کجا چنین شتابان)



بهترین کارگردان مجموعه?های تلویزیونی

1- مسعود جعفری جوزانی (در چشم باد)

2- سیروس مقدم (زیر هشت)

3- حسن فتحی (در مسیر زاینده?رود)

4- مهران مدیری (قهوه تلخ)

5- محمدحسین لطیفی (نردبام آسمان)



بهترین مجموعه ی تلویزیونی

1- در چشم باد (تهیه?کنندگان: مسعود جعفری جوزانی،

عباس اکبری، حبیب?ا... کاسه?ساز، رضا انصاریان)

2- قهوه تلخ (تهیه?کنندگان: حمید و مجید آقاگلیان)

3- در مسیر زاینده رود (تهیه?کننده: اسماعیل عفیفه)

4- یوسف پیامبر (تهیه?کننده: فرج?ا... سلحشور)

5- زیر هشت (تهیه?کننده: الهام غفوری)

 

[ چهارشنبه 90/4/29 ] [ 11:16 صبح ] [ حسین ]
          

.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

وبلاگ فیلم ، بازیگر ها جشن ها و اخبار داغ سینمای ایران
آرشیو مطالب
امکانات وب