سفارش تبلیغ
صبا ویژن
قالب وبلاگ
پتی آباد سینمای ایران
 
لینک دوستان

هفت سالگی  وبلاگم و سی و چهار سالگی نیوشا ضیغمی مبــــــــــارک

 

نیوشا ضیغمی

تولدنیوشا ضیغمینیوشا ضیغمینیوشا ضیغمینیوشا ضیغمینیوشا ضیغمی

تولد


[ پنج شنبه 93/4/19 ] [ 10:27 عصر ] [ حسین ]

بخش نهایی نامزدهای چهاردهمین جشن سینمایی/ تلویزیونی «حافظ» در بخش سینمایی از سوی هیات داوران این جشن اعلام شد .

 

به گزارش روابط عمومی چهاردهمین جشن سینمایی/ تلویزیونی «حافظ»، در بخش سینمایی، جوایز بهترین بازیگر مرد، بهترین بازیگر زن، بهترین فیلمبرداری، بهترین موسیقی متن، بهترین دستاورد فنی و هنری، بهترین فیلمنامه ، بهترین کارگردانی و بهترین فیلم اهدا می‌شود که در بخش بازیگران مرد 2 برگزیده و در بخش بازیگر زن نیز 2 برگزیده مشخص می‌شوند.

 

در میان نامزدهای اعلام شده ، «گناهکاران» با هفت نامزدی، «گذشته» و «جیب‌بر خیابان جنوبی» با شش نامزدی و همچنین «هیس دخترها فریاد نمی‌زنند» و «دربند» با 4 نامزدی رکوددار تعداد نامزدان در این بخش هستند.

 

نامزدهای بخش سینمایی چهاردهمین جشن «حافظ»:

 

نامزدهای دریافت تندیس حافظ بهترین بازیگران مرد:

 

مهران احمدی (روز روشن) - فرهاد اصلانی (به خاطر پونه و من مادر هستم)- امیر جعفری (قاعده تصادف) - رامبد جوان (گناهکاران) - بابک حمیدیان (هیس دخترها فریاد نمی‌زنند و چ) - هومن سیدی (خط ویژه) - مصطفی زمانی (جیب‌بر خیابان جنوبی) - اکبر عبدی (رسوایی) - رضا عطاران (دهلیز و طبقه حساس) - حمید فرخ‌نژاد (زندگی خصوصی آقا و خانم میم) - فرامرز قریبیان (گناهکاران) - میلاد کی‌مرام (ملکه) - مهران مدیری (پل چوبی) - علی مصفا (گذشته) - مهدی هاشمی (ضدگلوله)

 

نامزدهای دریافت تندیس حافظ بهترین بازیگران زن:

 

پگاه آهنگرانی (دربند) - مهناز افشار (برف روی کاج‌ها) - برنیس بژو (گذشته) - پانته‌آ بهرام (روز روشن) - نازنین بیاتی (دربند) - هانیه توسلی (دهلیز) - نگار جواهریان (حوض نقاشی) - لیلا حاتمی (پله آخر) - ژاله صامتی (ضدگلوله) - طناز طباطبایی (هیس دخترها فریاد نمی‌زنند) - ترانه علیدوستی (پذیرایی ساده) - مهتاب کرامتی (زندگی خصوصی آقا و خانم میم) - نورا هاشمی (جیب‌بر خیابان جنوبی) - یکتا ناصر (یکی میخواد باهات حرف بزنه) - آنا نعمتی (یکی میخواد باهات حرف بزنه)

 

نامزدهای دریافت تندیس حافظ بهترین فیلمبرداری:

 

علیرضا برازنده (جیب‌بر خیابان جنوبی) - هومن بهمنش (گناهکاران) - حسین جعفریان (چ) - علیرضا زرین‌دست (ملکه) - محمود کلاری (گذشته و استرداد)

 

نامزدهای دریافت تندیس حافظ بهترین موسیقی متن:

 

فردین خلعتبری (گناهکاران) - حسین علیزاده (آسمان زرد کم‌عمق) - حمیدرضا صدری (خوابم میاد) - کارن همایون‌فر (برف روی کاج‌ها) - پیمان یزدانیان (جیب‌بر خیابان جنوبی)

 

نامزدهای دریافت تندیس حافظ بهترین دستاورد فنی و هنری:

 

عباس بلوندی (برای طراحی صحنه و لباس فیلم‌های چ و ملکه) - ایرج رامین‌فر (برای طراحی صحنه و لباس فیلم استرداد) - زنده‌یاد جواد شریفی‌راد (برای جلوه‌های ویژه فیلم معراجی‌ها) - هایده صفی‌یاری (برای تدوین فیلم بغض) - بهرام عظیمی (برای طراحی و ساخت فیلم انیمیشن تهران 1500)

 

نامزدهای دریافت تندیس حافظ بهترین فیلمنامه:

 

بهنام بهزادی (قاعده تصادف) - پوران درخشنده (هیس دخترها فریاد نمی‌زنند) - اصغر فرهادی (گذشته) - سام قریبیان (گناهکاران) - مهدی کرم‌پور و خسرو نقیبی (پل چوبی) - امیررضا کوهستانی و مانی حقیقی (یک پذیرایی ساده) - پیمان معادی (برف روی کاج‌ها) - علی طالب‌آبادی (زندگی خصوصی آقا و خانم میم)

 

نامزدهای دریافت تندیس حافظ بهترین کارگردان:

 

سیاوش اسعدی (جیب‌بر خیابان جنوبی) - پرویز شهبازی (دربند) - اصغر فرهادی (گذشته) - فرامرز قریبیان (گناهکاران) - مازیار میری (حوض نقاشی)

 

نامزدهای دریافت تندیس حافظ بهترین فیلم:

 

جیب ‌بر خیابان جنوبی (تهیه‌کنندگان: علی سرتیپی و حسن دادخواه) - حوض نقاشی (تهیه‌کننده: منوچهر محمدی) - دربند (تهیه‌کننده: امیر سماواتی) - گذشته (تهیه‌کننده: الکساندر ماله-گی) - گناهکاران (تهیه‌کننده: فرامرز قریبیان) - هیس دخترها فریاد نمی‌زنند (تهیه‌کننده: پوران درخشنده)

 

گفتنی‌ست؛ آثاری که از فروردین 1391 تا اسفند 1392 در سینماهای کشور به نمایش درآمده‌اند، مورد ارزیابی قرار گرفته است.

 

چهاردهمین جشن سینمایی/ تلویزیونی «حافظ» 22 خرداد ماه جاری در تالار وزارت کشور برگزار می‌شود.


[ دوشنبه 93/3/19 ] [ 1:21 صبح ] [ حسین ]

فیلم «طبقه حساس» با فروش بالای 5 میلیارد تومان رتبه نخست جدول فروش اکران سینماها را در دست دارد.

هنوز دومین ماه بهار تمام نشده اما آمار فروش فیلم‌های اکران شده در این فصل به رقمی بالای 15 میلیارد تومان رسیده است.

خیلی‌ها این آمار شگفت انگیز را که در چند سال گذشته بی سابقه بوده، علامتی از ورود سینمای ایران به روزهای خوب آن میدانند اما عده‌ای دیگر اعتقادشان بر این است که چنین وضعیتی به خاطر اکران چند فیلم جذاب و پر مخاطب به طور همزمان بوده و نمی‌شود روی این فروش‌ها حسابی دائمی باز کرد.

گذشته از این قضیه که آیا این وضعیت خوب ادامه خواهد یافت یا نه، به هر حال این نکته که اکران چند فیلم جذاب باعث بدست آمدن چنین آمار فروش بالایی شده، تردید ناپذیر است و با همین حساب می‌شود نتیجه قطعی گرفت که اصلی ترین مشکل سینمای ما وجود فیلم‌های بی رمق و ضعیف در جدول اکران است، نه کمبود سالن و هزینه‌های تولید و...

و نکته‌ی قابل اشاره‌ی دیگر این است که اکثر فیلم‌های پرفروش اکران شده در این فصل با نام کارگردان‌هایشان برای مخاطب شناخته شده بوده‌اند و همین علامتی روشن است که به عبور ما از دوره‌ی ستاره محور‌ی‌های ساده لوحانه دلالت می‌کند؛ یعنی دوره‌ای که چند کمدین لوده و سطح پایین، فیلم فارسی را در عصر جدید دوباره زنده کرده‌ بودند و حضور ناموجه آنها بر بسیاری از فرهیختگان هنر هفتم ایرانی سایه انداخته بود.

اساسا دیدن فیلم با نام کارگردان، حرکتی نخبه گراتر است و این برای سینمای ایران علامت خوبی است.

راستی! فیلم کمال تبریزی در آمار فروش از فیلم مسعود ده نمکی سبقت گرفت و این در حالی است که «معراجی‌ها» هم کم نفروخته.
 

http://cinemanegar.com/articles_files/images/Cinemanegar%20Photo-%20Tabagheye%20Hasas%20Movie%2007(1).jpg



امسال چند فیلم دیگر هم داریم که احتمال پر فروش شدن آن‌ها می‌رود و تمام این‌ها سر جمع یعنی در سال 93 کار گیشه‌های ما کمی بهتر خواهد بود.

فیلم «طبقه حساس» به کارگردانی کمال تبریزی در تهران، فروش 3 میلیارد تومان را رد کرد. این فیلم در شهرستان‌ها فروش 2 میلیارد و 400 میلیون تومانی را به نام خود ثبت نموده است.
 
فیلم «معراجی‌ها» به کارگردانی مسعود ده‌ نمکی نیز با دارا بودن مجموعاً 30 سالن در تهران و شهرستان‌ها، ‌5 میلیارد و 350 میلیون تومان فروش داشته است که از این میزان 2 میلیارد و 90 میلیون تومان به تهران و 3 میلیارد و 260 میلیون تومان به شهرستان‌ها تعلق دارد.
 
به گزارش باشگاه خبرنگاران، در حالی که 21 روز از نمایش فیلم «زندگی جای دیگری‌ست» به کارگردانی منوچهر هادی می‌گذرد، تا شب گذشته این فیلم با دارا بودن 20 سالن در تهران و 10 سالن در شهرستان‌ها 380 میلیون تومان فروش داشته است، که از این میزان 300 میلیون تومان به تهران و 80 میلیون تومان به شهرستان‌ها اختصاص دارد.
 
فیلم «چ» به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا نیز پس از گذشت 60 روز از آغاز نمایش، با دارا بودن 45 سالن، 2 میلیارد و 120 میلیون تومان فروش داشته است، که مبلغ 1 میلیارد و 210 میلیون تومان متعلق به تهران است و 910 میلیون تومان نیز به شهرستان‌ها اختصاص دارد.
 
فیلم «خط ویژه» نیز پس از رسیدن به شصت و هفتمین روز نمایش، در تهران با 10 سالن نمایش 1 میلیارد و 345 میلیون تومان و در شهرستان‌ها نیز با 35 سالن نمایش، 560 میلیون تومان فروش داشته است.


[ سه شنبه 93/2/30 ] [ 1:11 صبح ] [ حسین ]

به گزارش سینمانگار، نشست خبری رونمایی از کتاب صوتی زندگینامه پرویز پرستویی و همچنین فیلم مستند وی درحالی برگزار شد که در حاشیه این نشست پرستویی سکوت خود را درباره حضور نیافتن در فیلم «چ» و وضعیت امروز سینما شکست.


با انتشار کتاب من یک بازیگرم و ستاره بی‌نقاب می‌خواهم دنیای بازیگری را معرفی کنم

پرویز پرستویی با تقدیر از بانیان انتشار این کتاب گفت: ابتدا قرار بود اسم کتاب «مثل هیچ کس» باشد اما من مخالف بودم زیرا معتقد بودم من کسی نیستم که بخواهم اسم کتابم «مثل هیچ کس» باشد ضمن اینکه من تافته جدا بافته از مردم نیستم.
 


وی با اشاره به اینکه وضعیت امروز سینما خوب نیست گفت: متاسفانه هنوز در سینما یکدیگر را دوست نداریم و زیر پای همدیگر را خالی می‌کنیم و این خوب نیست.

پرستویی افزود: من ابتدا با انتشار این کتاب مخالف بودم زیرا خودم را در حال تجربه کردن می‌دانم و از طرف دیگر داستان زندگی خودم را چندان جذاب نمی‌دانستم.

وی در ادامه گفت: یک زمانی متوجه شدم که در زندگی و روزمرگی‌هایم به کرات می‌بینم که مادر‌ها و پدر‌ها به روش‌های مختلف با من تماس می‌گیرند و می‌گویتند که فرزندانشان علاقه به بازیگری دارند و استعداد آن را دارند درحالیکه از نظر من اطلاعی از واقعیت بازیگری نداشتند.

بازیگر فیلم «آژانس شیشه‌ای» ادامه داد: به همین دلیل فکر کردم که نباید با چاپ این کتاب مخالفت کنم زیرا اگر این کتاب چاپ شود همه کسانی که می‌خواهند بازیگر شوند می‌توانند این کتاب را بخوانند و مرجعی می‌شود برای کسانیکه دوست دارند با دنیا با واقعیت بازیگری و یک بازیگر آشنا شوند و تکلیف خود را با این شغل و هنر معلوم کنند.

وی در ادامه افزود: لذا وقتی قلم زیبا و احساسات خانم لیلی کریمان را دیدم بسیار مجذوب آن شدم و آنقدر از کتاب خوشم آمد که انگار خودم آن را نوشتم.

بازیگر فیلم «عزیزم من کوک نیستم» گفت: خوانندگان این کتاب متوجه می‌شوند که بازیگری واقعی چیست و خواهند فهمید که دنیای بازیگری تنها آنچه دیده می‌شود نیست و بسیار سخت است.

پرستویی با انتقاد از وضعیت بعضی از بازیگران سینما و تلویزیون گفت: از نظر من مرجع بازیگری و قله بازیگری عزت الله انتظامی است اما امروز عده‌ای از بازیگران را می‌بینم که در طول سال‌ها اصلا پیر نمی‌شوند و حتی یک خط چروک نیز در صورت آن‌ها نیست و وقتی دلیل آنرا جویا می‌شوم به من می‌گویند که ما بازیگری را زیاد سخت نمی‌گیریم و شما زیاد سخت گیری می‌کنید.

وی ادامه داد: همین حرف‌ها نشان می‌دهد که امروز گروه بسیاری از خلوت بازیگران و تکنیک‌ها و عذاب‌هایی که یک بازیگر برای درآوردن نقش می‌کشد خبر ندارند و مثلا نمی‌دانند که بازیگر واقعی کسی است که همیشه برای نقش بعدی‌اش نگران باشد و به آن فکر کند و حتی مانند عزت الله انتظامی برای حضور در هر فیلم و خوب بازی کردن نقش نذر می‌کند.
 



هیچ صفحه‌ای در فیس بوک و سایت های اجتماعی ندارم

بازیگر فیلم «روبان قرمز» در پاسخ به سوالی درباره حضورش در فضای مجازی و صفحات اجتماعی و فیس بوک گفت: متاسفانه این روز‌ها مسائلی می‌بینم که باورنکردنی است. مثلا در مجله‌ای دیدم که بدون انکه خودم بخواهم 2 سال مشاور هنری مجله بودم و یا اینکه در دنیای مجازی برای من چند صفحه درست کردند.

وی ادامه داد: من بار‌ها اعلام کردم که در اینترنت هیچ صفحه‌ای ندارم و به جز سایت رسمی کتاب من پرویز پرستویی هستم صفحه دیگری ندارم.


چرا پرستویی در فیلم «چ» بازی نکرد؟

پرستویی در پاسخ به سوالی پیرامون حضور نیافتنش در فیلم «چ» گفت: در هنگام بازی در فیلم «آژانس شیشه‌ای» قرار بود خانه‌ای که به عنوان بخشی از لوکیشن فیلم بود و در مرکز شهر تهران بود به من داده شود و من آن را بخرم.

وی ادامه داد: مهدی کریمی تهیه کننده با من صحبت کرد و آن زمان قیمت خانه 50 میلیون تومان بود. من 35 میلیون تومان آنرا پرداخت کردم و حتی مباینامه نیز نوشته شد. به دنبال آن من خانواده‌ام را که در افسریه زندگی می‌کردند آوردم و خانه را دیدند و فرزندانم اتاق‌هایشان را نیز انتخاب کردند و حتی نام فرزندانم را در نزدیکی محل خانه جدید ثبت نام کردم.

بازیگر سریال «خاک سرخ» افزود: بعد از انجام این مراحل قرار شد در سریال خاک سرخ بازی کنم و بعد حتی قرار شد در فیلم پاداش به کارگردانی کمل تبریزی و به تهیه کنندگی وراهنر و مهدی کریمی بازی کنم. در آن زمان به من گفتند که صاحب خانه قصد دارد به آمریکا برود و باید 15 میلیون تومان را به وی بدهیم.

وی با انتقاد از این رفتار گفت: من‌‌‌ همان زمان متوجه شدم که خانه به نام صاحبان آن‌ها نیست و درحالیکه با توجه به سابقه 10ساله‌ام در داگستری می‌دانستم که می‌توانم خانه را تصرف کنم و مابقی پول را به حساب دادگستری بریزم اما اینکار را نکردم و تنها تقاضا کردم که پولی که پرداخت کرده‌ام را به من پس بدهند.

پرستویی در ادامه افزود: زمانی که چک بانکی تهیه کننده و صاحب خانه را به بانک بردم متوجه شدم که پول در حساب نیست و علی رغم صدور چک 35 میلیونی فقط 2 میلیون تومان در حساب تهیه کننده است. بعد از آن متوجه شدم که نه تنها هیچ صاحب ساکن امریکایی برای فیلم وجود ندارد بلکه خانه را 5 میلیون تومان بالا‌تر از مبلغی که به من پیشنهاد دادند فروخته بودند.

بازیگر فیلم «امروز» افزود: در زمان ساخت فیلم «چ» از من برای این فیلم دعوت شد و من اعلام کردم که به حاتمی کیا ارادت خاصی دارم اما نمی‌توانم با تهیه کننده فیلم همکاری کنم زیرا وی نه تنها با من بلکه با روح دو فرزند من نیز بازی کرد.
 


دوربین سینما تقدس دارد

پرستویی تاکید کرد: من معتقدم که سینما جای آدم‌های صادق است زیرا دوربین سینما تقدس دارد و باید به آن احترام بگذاریم.

بازیگر فیلم «لیلی با من است» با اشاره به اینکه هیچ وقت لنگ پول سینما نبوده است، گفت: سینما به دنبال من آمد و من هیچ وقت به دنبال سینما نرفتم زیرا کار من در اصل تئا‌تر است و با‌‌‌ همان هدفی که در تئا‌تر داشتم وارد سینما شدم به همین دلیل نیز معتقدم کسی که وارد سینما می‌شود باید از بسیاری از مسائل چشم پوشی کند زیرا سینما و بازیگری حرفه بی‌رحمی است.
 


وی در پاسخ به سوالی پیرامون آنکه تا چه اندازه در این کتاب واقعیات را گفته‌اید؟ گفت: تا آنجایی که یادم می‌آید در این کتاب هیچ خودسانسوری نداشتم و آنچه در فکر و ذهنم بود را در کتاب صادقاه آوردم و یکی از دلایل این صداقت حضور خانم کریمان و ناشران این کتاب بود.

به گزارش ایلنا، پرستویی در ادامه گفت: هرچند در زندگی سعی کردم زیاد خطا نکنم اما خواننده با خواندن این کتاب می‌تواند خطاهایی را که در زندگی داشته‌ام و اشتباهات من را بفهمد البته ما در جامعه‌ای زندگی می‌کنیم که نمی‌توانیم همه مسائل را بگوییم و اگر مسائلی وجود دارد که در این کتاب نیست دلیل بر مثبت بودن من نیست.

وی ادامه داد: قصد من از انتشار این کتاب این نبود که خواننده من را الگوی خود قرار دهد بلکه سعی کردم بدون اشتباه باشم و زندگی‌ام را تعریف کردم هرچند باز هم نتوانستم همه خود را بگویم.












[ جمعه 93/2/12 ] [ 1:18 صبح ] [ حسین ]

طبقه حساس  (1392)

90 دقیقه - کمدی

کارگردان:کمال تبریزی

تهیه کننده:جواد نورزبیگی

بازیگران: رضا عطاران، محمدرضا فروتن، پانته‌آ بهرام، بهاره رهنما، پیمان قاسم‌خانی، هوتن شکیبا و آزاده صمدی

خلاصه داستان:مردی بعد از مرگ همسرش او را در یک قبر دو طبقه دفن می‌کند اما پس از مدتی که سر مزار می‌رود متوجه می‌شود مردی غریبه در طبقه دوم دفن شده است.

سایر عوامل:فیلم‌نامه‌نویس: پیمان قاسم‌خانی، مدیر فیلمبرداری: علی تبریزی، صدابردار: مهران ملکوتی، چهره‌پرداز: سودابه خسروی، طراح صحنه و لباس: سارا سمیعی، جلوه‌های ویژه میدانی: عباس شوقی، تدوین: مصطفی خرقه‌پوش، صداگذاری: سیدعلیرضا علویان، موسیقی: پیمان یزدانیان، جلوه‌های ویژه بصری: بهنام خاکسار، عکاس: زهرا مصفای‌تبریزی
آدرس سایت:
www.tabaghehasas.ir

پخش:رسانه فیلمسازان مولود

 

انونس فیلم

طبقه هساث


شروع اکران:92/12/15

 


[ چهارشنبه 93/1/6 ] [ 12:14 عصر ] [ حسین ]

چ  1391

کارگردان:ابراهیم حاتمی کیا

تهیه کننده:مهدی کریمی و محصول بنیاد سینمایی فارابی

بازیگران: فریبرز عرب‌نیا، سعید راد، مریلا زارعی، بابک حمیدیان، مهدی سلطانی‌سروستانی، اسماعیل سلطانیان و امیررضا

خلاصه داستان:دکتر مصطفی چمران، نماینده دولت موقت در مرداد سال 1358 جهت رسیدگی به اغتشاشات پاوه که در محاصره نیروهای ضد انقلاب است به همراه تیمسار فلاحی فرمانده وقت نیروی زمینی وارد این شهر می‌شوند. چ روایتگر 48 ساعت پایانی این بحران است.

سایر عوامل:تهیه‌کننده: مهدی کریمی و محصول بنیاد سینمایی فارابی فیلم‌نامه‌نویس: ابراهیم حاتمی‌کیا مدیر فیلمبرداری: حسین جعفریان صدابردار: بهمن اردلان چهره‌پرداز: مهرداد میرکیانی طراح صحنه و لباس: عباس بُلوندی جلوه‌های ویژه میدانی: حمیدرضا سلیمانی تدوین: مهدی حسینی‌وند صداگذاری: سیدعلیرضا علویان موسیقی: فردین خلعتبری جلوه‌های ویژه بصری: سیدهادی اسلامی عکاس: اسماعیل حاتمی‌کیا

پخش:فیلمیران

شروع اکران:92/12/20

 


[ چهارشنبه 93/1/6 ] [ 12:12 عصر ] [ حسین ]

 

خط ویژه  (1392    )

- اجتماعی 

کارگردان:مصطفی کیایی

تهیه کننده:فتح‌اله جعفری‌جوزانی و منصور لشکری‌قوچانی

بازیگران: مصطفی زمانی، هانیه توسلی، هومن سیدی، میلاد کی‌مرام، محسن کیایی، سام قریبیان، میترا حجار، پریناز ایزدیار، نادر فلاح، اسماعیل پوررضا، علی کوچکی و بابک بهشاد

خلاصه داستان:کاوه نابغه علوم کامپیوتری به همراه خواهر و شوهرخواهرش تحت شرایط خاصی حساب بانکی رانت‌خواری به نام محتشم را هک می‌کنند‌. محتشم برای بازگشت پولش به روش‌های غیر قانونی رو می‌آورد اما این پول هنگفت در اختیار هفت جوان قرار میگیرد و مشکلات عدیده‌ای را برای آنها بوجود می‌آورد.

سایر عوامل:فیلم‌نامه‌نویس: مصطفی کیایی مدیر فیلمبرداری: مهدی جعفری صدابردار: امیر نوبخت چهره‌پرداز: مهرداد میرکیانی طراح صحنه و لباس: حجت اشتری و رعنا امینی جلوه‌های ویژه میدانی: گروه 13 تدوین: نیما جعفری‌جوزانی صداگذاری: مهران ملکوتی موسیقی: آرمان موسی‌پور جلوه‌های ویژه بصری: کامران سحرخیز و امیر سحرخیز عکاس: محمد فوقانی

پخش:هدایت فیلم


انونس فیلم

خط ویژه

شروع اکران:92/12/14


 


[ چهارشنبه 93/1/6 ] [ 12:6 عصر ] [ حسین ]

کارگردان : فرهاد نجفی
بازیگران : محمدرضا فروتن.نیوشا ضیغمی.روشا ضیغمی.سوگل طهماسبی
عکاس : سهراب ولدبیگی
فیلم چارسو

16.jpg 45.jpg 44.jpg 25.jpg 33.jpg 12.jpg 27.jpg 2.jpg 41.jpg 10.jpg 1.jpg 19.jpg 11.jpg 5.jpg 30.jpg 14.jpg 3.jpg 40.jpg 7.jpg 34.jpg 8.jpg


[ سه شنبه 92/12/6 ] [ 10:53 صبح ] [ حسین ]








اختتامیه سی و دومین جشنواره فیلم فجر

اختتامیه سی و دومین جشنواره فیلم فجر









اختتامیه سی و دومین جشنواره فیلم فجر




[ چهارشنبه 92/11/23 ] [ 12:37 عصر ] [ حسین ]






اختتامیه سی و دومین جشنواره فیلم فجر



اختتامیه سی و دومین جشنواره فیلم فجر










اختتامیه سی و دومین جشنواره فیلم فجر




اختتامیه سی و دومین جشنواره فیلم فجر



اختتامیه سی و دومین جشنواره فیلم فجر











اختتامیه سی و دومین جشنواره فیلم فجر


[ چهارشنبه 92/11/23 ] [ 12:33 عصر ] [ حسین ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

وبلاگ فیلم ، بازیگر ها جشن ها و اخبار داغ سینمای ایران
آرشیو مطالب
امکانات وب