سفارش تبلیغ
صبا ویژن
قالب وبلاگ
پتی آباد سینمای ایران
 
لینک دوستان

اختتامیه سی و دومین جشنواره فیلم فجر

اختتامیه سی و دومین جشنواره فیلم فجر





اختتامیه سی و دومین جشنواره فیلم فجر

اختتامیه سی و دومین جشنواره فیلم فجر



اختتامیه سی و دومین جشنواره فیلم فجر




اختتامیه سی و دومین جشنواره فیلم فجر











[ چهارشنبه 92/11/23 ] [ 12:26 عصر ] [ حسین ]

















اختتامیه سی و دومین جشنواره فیلم فجر



اختتامیه سی و دومین جشنواره فیلم فجر






اختتامیه سی و دومین جشنواره فیلم فجر





اختتامیه سی و دومین جشنواره فیلم فجر


[ چهارشنبه 92/11/23 ] [ 12:22 عصر ] [ حسین ]

به گزارش سینمانگار، آیین اختتامیه سی و دومین دوره جشنواره فیلم فجر امشب(22 بهمن) با حضور مسئولان دولتی و بخشی از سینماگران مطرح کشور در سالن همایش های برج میلاد برگزار شد.

دکتر محمد نهاوندیان رئیس دفتر رئیس جمهور، علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد، حجت الله ایوبی رئیس سازمان سینمایی، از مسئولان دولتی حاضر در مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر بودند.

مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر با تاخیر یک ساعته، و از ساعت 19.30 آغاز شد. پیش از آغاز مراسم اختتامیه، مراسم فرش قرمز برای ورود سینماگران به سالن اصلی برپا بود و آنها با حضور بر روی فرش قرمز، مقابل دوربین عکاسان رسانه های جمعی ایستاده و ژست های مختص به خود را می گرفتند.

کارگردانی امسال مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر بر عهده بیژن میرباقری بود و برگزار کنندگان این مراسم تلاش داشتند درمدت زمانی کوتاه تر از قبل آنرا اجرا کنند. اما با وجود سخنرانی نکردن رئیس سازمان سینمایی و دبیر جشنواره، مراسماختتامیه بازهم به درازا کشید و حوصله حضار را به سربرد. در هنگام ایراد سخن وزیر ارشاد، حضار با دست زدن های متمادی خواهان پایان صحبت های طولانی وی بودند.

از دیگر نکات منفی مراسم اختتامیه امسال، حضور نداشتن تعدادی از برندگان و کاندیداها در این مراسم بود که بسیار به چشم می آمد. احمدرضا درویش و ابراهیم حاتمی کیا از جمله چهره های مطرحی بودند که در مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر غایب بودند.

مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر امسال از شبکه نمایش صدا و سیما به شکل مستقیم(البته با تاخیر 10 ثانیه ای!) پخش می شد. اما مسئولان این رسانه در کمال وقاحت و بی حرمتی به مخاطبان، چندین بار در طول مراسم، تصاویر را قطع کرده و دست به سانسور علنی زدند. هرگاه که یکی از برگزیدگان حرفی می زد و یا گلایه ای می کرد که خوشایند آقایان مسئول در صداوسیما نبود، پخش تصاویر قطع می شد.

پس از سخنان بسیار کوتاه علیرضا رضاداد دبیر این دوره جشنواره فیلم فجر، که "ابراز امیدواری کرد سینماگران و خانواده سینما از برپایی سی و دومین دوره جشنواره فیلم فجر راضی بوده باشند"، با آمدن اعضا هیات داوران بخش سینما حقیقت(مستند)، اهدا جوایز برگزیدگان سی و دومین دوره جشنواره فیلم فجر به شکل رسمی آغاز شد.

در این بخش جوایز مختلف به شرح زیر اهدا شد:

سیمرغ بلورین بهترین فیلم

«خاطراتی برای تمام فصول»، به تهیه‌کنندگی مرتضی رزاق‌کریمی

سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی

محسن استادعلی برای فیلم مستند «جایی برای زندگی»/ جایزه ویژه هیات داوران این بخش نیز به مجتبی میرطهماسب برای فیلم مستند «شش قرن و شش سال» اهدا شد.

سیمرغ بلورین بهترین پژوهش و تحقیق

سیدغلامرضا نعمت‌پور و لاله روزگرد برای فیلم مستند «برای گونگادین بهشت نیست»

سیمرغ بلورین بهترین دستاورد فنی و هنری

 مهدی نورمحمدی برای فیلم مستند «در پناه بلوط».

با پایان اهدا جوایز بخش مستند، کلیپی از روند برگزاری جشنواره سی و دوم فیلم فجر پخش شد و سپس از علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دعوت شد برای ایراد سخنانش به پشت تریبون بیاید.

وزیر فرهنگ در بخشی از سخنانش گفت: "امسال پرنده افسانه‌ای ایران در سی و دومین سفر خود بال گشود و با نگاهی نو اوج گرفت. امسال سیمرغ پیام دوستی به همراه آورد و امید بخشید. امسال سیمرغ همه آن هایی که روی برگردانده بودند به جایگاه خود روی آورد. امسال سیمرغ خوب می دانست که اهالی سینما با اعتماد بیشتری پای در این راه نهاده اند".

علی جنتی گفت: "امروز سینمای ایران و سینماگر ایرانی مورد احترام جهانی است. این سینما به سطحی دست یافته که بیشترین احترام را به کانون خانواده می گذارد. سینمای مردم پسند که از خشونت و بی اخلاقی و بی بند و باری دور نگه داشته شده است. هر چند سینمای ایران در چند دهه گذشته فراز و فرودهای زیادی داشت ولی راه بالندگی آن بسته نشده است".

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: "من می دانم که در دوره های گذشته نسبت به برخی سیاست ها دلخوری‌هایی وجود داشت، خوب می دانم که در این دوره شما سینماگران بیش از گذشته به خدمتگذاران خود اعتماد کردید و تمام و کمال اندوخته خود را به سینما آوردید. امیدوارم تلاشی که برای این دوره صورت گرفت جوابگوی اعتماد شما باشد و خوب می دانم سینمایی که سرشار از تنوع است کار انتخاب و داوری را سخت خواهد کرد. من از هیات داوران و حضور سلایق مختلف که همراه با نوآوری و آزاداندیشی فضای شایسته رقابت آزاد توام با اطمینان و اعتماد را برای جشنواره سی و دوم رقم زدند، تشکر می کنم".

با پایان سخنان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و با دعوت از اعضاء هیات داوران بخش نگاه نو(فیلمهای اول)، اهدا جوایز این بخش به برگزیدگان آغاز شد.

در این بخش جوایز مختلف به شرح زیر اهدا شد:

دیپلم افتخار بهترین بازیگر مرد:

امیر جدیدی برای فیلم‌های «پایان خدمت» و «سیزده»

دیپلم افتخار بهترین بازیگر زن:

پانته‌آ پناهی‌ها برای فیلم «خانوم»

دیپلم افتخار بهترین فیلمبردار:

مسعود سلامی برای فیلم «ناخواسته»

سیمرغ بلورین بهترین فیلم:

«چند متر مکعب عشق»، به تهیه‌کنندگی نوید محمودی

سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی:

جمشید محمودی برای فیلم «چند متر مکعب عشق»

سیمرغ بلورین بهترین فیلم‌نامه:

دیپلم افتخار به سیدجلال دهقانی اشکذری برای فیلم «خانه‌ای کنار ابرها»

سیمرغ بلورین به محمدهادی نائیجی برای فیلم «حقِ سکوت»

هیات داوران جایزه ویژه خود در این بخش را به هومن سیدی کارگردان فیلم «سیزده» اهدا کرد.

هومن سیدی پس از دریافت جایزه اش، با تشکر از سعید سعدی تهیه کننده فیلمش، جایزه خود را به حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان اهدا کرد.

با پایان اهدا جوایز بخش نگاه نو، علیرضا قربانی و گروهش برای اجرای موسیقی سنتی زنده به روی سن آمدند. تم قطعه های اجرا شده توسط علیرضا قربانی غالبا غمناک بود و نسبتی با یک مراسم شاد و سرزنده نداشت. در حین اجرای یکی از قطعات موسیقی، تصاویری از درگذشتگان خانواده سینما در سال جاری به نمایش درآمد.

به گزارش سینمانگار، با پایان این بخش، علیرضا رضاداد دبیر جشنواره سی و دوم فیلم فجر مجددا به روی سن آمده و گفت "امسال برای اهدا جایزه ویژه ریاست جمهوری، متاسفانه فیلمی که جامعیت داشته باشد وجود نداشت".

در ادامه، مجری مراسم از دکتر محمد نهاوندیان رئیس دفتر رئیس جمهور دعوت کرد به پشت تریبون آمده و برای حضار سخنانی ایراد نماید.

رئیس دفتر ریاست جمهور در بخشی از سخنانش گفت: "تندی و تندخویی ممکن است خبرساز باشد، اما نمی تواند خیرآفرین باشد، می تواند هیجان لحظه ای ایجاد کند اما نمی تواند آرامش ماندگار و رشد عزت مند برای ملت فراهم کند. هنرمندان و آفرینندگان آثار ماندگار پرچم اعتدالی که مردم ایران برافراشته اند برافرشته تر کنید، جشنواره فیلم فرصتی برای تبین و ترویج و توسعه ارزش هایی است مردم در حماسه سیاسی امسال آفریدند، این هنرمندان هستند که می توانند این فرصت را به یک اثر ماندگار تبدیل کنند".

با پایان سخنان محمد نهاوندیان، کلیپی از سخنان سینماگران مختلف درباره دوره جدید کشور و شرایطی که دولت تدبیر و امید برای سینما ایجاد کرده، پخش شد. سپس و با اعلام اینکه تعدادی از جانبازان قطع نخاء 8 سال جنگ تحمیلی در سالن مراسم اختتامیه هستند، حضار به احترام ایشان ایستاده و دست زدند

حجت الله ایوبی رئیس سازمان سینمایی نیز در سخنانی کوتاه، گفت: "معتدل بودن بسیار پروژه سنگینی است و امید یک پروژه نیست، بلکه یک فرآیند است. امید تنها کار سازمان سینمایی نیست، اما سینمای ما در همین جشنواره نشان داد که امیدوار است. با همه مشکلات فیلم های پرافتخاری ساخته شده است؛ قدر آن ها را بدانیم و واژه های زیبایی برای آن ها به کار ببریم. این فجر پر امید و روزهای زیبا و این که بعد سالیان سال صف کشیدن جلوی سینما دیدیم را مرهون خیلی ها هستیم. هیات انتخاب و داوران کار سنگینی داشتند اما بار اصلی بر دوش علیرضا رضاداد بود".

ایوبی سپس تابلوی خط نوشته ای را به علیرضا رضاداد اهدا کرد و مجری مراسم در این لحظه گفت: "آیا این به معنای آن است که سال آینده هم او دبیر جشنواره خواهد بود؟" که ایوبی در پاسخ گفت: "خوشحال می شویم او بپذیرد که همچنان دبیر جشنواره بماند". رضاداد نیز بعد از دریافت هدیه اش گفت: "با خانواده عهد بستهه بودم که این دوره آخر دبیری ام باشد. اگر اجازه دادند چشم در خدمتتان هستم".

پس از پخش بخش دوم کلیپ حرفهای سینماگران، و پیش از اهدا جوایز بخش مسابقه سینمای ایران، مجری برنامه اعلام کرد که تهیه کننده فیلم «عصبانی نیستم» به کارگردانی رضا درمیشیان، امروز در تماسی با دبیر جشنواره از وی خواسته که این فیلم را از داوری بخش پایانی جشنواره حذف کند. این تصمیم سازندگان فیلم «عصبانی نیستم» در واکنش به بی مهری های صورت گرفته در قبال این فیلم در جشنواره بود.

به گزارش سینمانگار، در اولین قسمت اهدا جوایز بخش مسابقه سودای سیمرغ(مسابقه اصلی سینمای ایران)، فرهاد توحیدی و هومن سیدی به روی سن آمدند و با معرفی کاندیداهای بخش بهترین جلوه های ویژه بصری، سیمرغ بلورین به سیدهادی اسلامی برای فیلم «چ» اهدا شد.

در بخش بهترین جلوه های ویژه میدانی، سیمرغ بلورین به حمیدرضا سلیمانی برای فیلمهای «چ» و «رستاخیز» اهدا شد.

سپس محمد داودی و رامبد جوان برای اهدا سیمرغ بلورین بهترین چهره پردازی به روی سن آمدند. سیمرغ بلورین این بخش به محسن دارسنج برای فیلم «همه چیز برای فروش» اهدا شد. وی جایزه ایش را به محسن امیریوسفی کارگردان فیلم «آشغال های دوست داشتنی» و امیرحسین ثقفی کارگردان فیلم «همه چیز برای فروش» اهدا کرد و رو به مدیران دولتی حاضر در مراسم گفت: 80 درصد این سینماگران اجاره‌نشین هستند، یک فکری برای این موضوع کنید.

در این لحظه مسئولان تلویزیون پخش زنده مراسم را برای لحظاتی قطع کردند تا عملا دست به سانسور سخنان محسن دارسنج زده باشند.

در بخش بهترین طراحی صحنه و لباس، دیپلم افتخار به شراره سروش برای فیلم «همه چیز برای فروش» اهدا شد. اکبر ثقفی که برای دریافت این جایزه به روی سن آمده بود گفت: "خانم سروش همسر امیرحسین ثقفی است. این جایزه را به خانواده ثقفی تقدیم می کنم".

سیمرغ بلورین این بخش به مجید میرفخرایی برای طراحی صحنه و لباس فیلم «رستاخیز» اهدا شد.

رضا عطاران پیش از اعطای این جایزه، گفت: "از طراح مجدد سیمرغ تشکر میکنم که شکل آنرا دوباره به شکل سیمرغ بازگرداند. تندیس سال قبل بیشتر شبیه سرویس شکلات‌خوری بود!".

در ادامه مجتبی راعی و جهانگیر میرشکاری برای اهدا جوایز بهترین صدای فیلم به روی سن آمدند. در این بخش سیمرغ بلورین به به بهمن اردلان و سیدعلیرضا علویان برای فیلم «چ» اهدا شد.

سپس پرویز شهبازی و هانیه توسلی برای اهدا جوایز بهترین بازیگر نقش دوم مرد به روی سن آمدند. در این بخش، دیپلم افتخار به میلاد کی مرام برای فیلم «خظ ویژه» اهدا شد. وی گفت: این جایزه معنوی را که برای گرفتن آن خیلی سختی کشیدم، به بیمارستان محک که ویژه کودکان سرطانی است،  تقدیم می‌ کنم. کی مرام گفت: امشب شب تولد مصطفی کیایی کارگردان فیلم «خط ویژه» است، از وی تشکر میکنم.

در بخش بهترین بازیگر نقش مکمل مرد، سیمرغ بلورین به بابک حمیدیان برای فیلمهای «چ» و «رستاخیز» اهدا شد.

بابک حمیدیان پس از دریافت جایزه اش گفت: "شهید اصغر وصالی و اصغر وصالی‌ها همواره به من یادآوری می‌کنند که ما بی‌چرا زنده‌گانیم و آن‌ها با چرا رفته‌گان آگاهند".

حمیدیان با تقدیر از تلاش اصحاب رسانه در ایام برگزاری جشنواره فیلم فجر، گفت: "قدردان زحمات آقای رضاداد، مسئولان جشنواره و بچه‌های رسانه هستم که شب‌ها نخوابیدند".

بابک حمیدیان ادامه داد: "تجربه کار کردن با احمدرضا درویش، ابراهیم حاتمی‌کیا، کیومرث پوراحمد و رخشان بنی‌اعتماد تجربه باشکوهی است که قدردان آن هستم".

حمیدیان در پایان سخنانش، خطاب به محمد نهاوندیان رئیس دفتر رئیس جمهور، گفت: "به رییس‌جمهور محترم بفرمایید که ما می‌خواهیم بی‌واسطه و در یک متری خواسته‌های‌مان را به شما بگوییم. لطفا این فرصت را فراهم کنید".

به گزارش سینمانگار، در بخش بهترین بازیگر نقش مکمل زن، دیپلم افتخار به طور مشترک به ملیکا شریفی نیا و هنگامه حمیدزاده برای بازی در فیلم «اشباح» داریوش مهرجویی اهدا شد. ملیکا شریفی نیا از داریوش مهرجویی کارگردان فیلمش، آزیتا حاجیان مادرش و محمدرضا شریفی نیا پدرش تشکر کرد.

سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن نیز به شبنم مقدمی برای بازی در فیلم «امروز» اهدا شد.

در این لحظات صداو سیما از پخش مستقیم مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر عاجز بود و چندین بار پخش مراسم قطع شد.

در ادامه مراسم اختتامیه سی و دومین دوره جشنواره فیلم فجر، کیانوش عیاری و هنگامه قاضی زاده برای اهدا جوایز بهترین موسیقی متن فیلم به روی سن آمدند.

در این بخش، دیپلم افتخار به کارن همایون فر برای آهنگسازی فیلم «همه چیز برای فروش» اهدا شد. همایون فر پس از دریافت جایزه اش گفت: "امیدورام کسی که بعد از من سیمرغ بهترین موسیقی را می گیرد ایرانی باشد، چون ما در سینمای ایران به هرچه نیاز داشته باشیم، به آهنگساز نیاز نداریم".

امیدواری کارن همایون فر راه به جایی نبرد، چون بلافاصله سیمرغ این بخش به "استفان وابریک" انگلیسی برای ساخت موسیقی فیلم «رستاخیز» اهدا شد.

در ادامه فرامرز قریبیان و مهدی فخیم زاده برای اهدا جوایز بخش بهترین تدوین به روی سن آمدند. سیمرغ بلورین این بخش به مهدی حسینی وند برای فیلم «چ» اهدا شد. وی پس از دریافت جایزه اش، گفت: "شانس آوردم خانم هایده صفی یاری از رقابت انصراف داد و جایزه به من رسید. ایشان در سالهای گذشته همه جوایز را درو کرده بود".

حسینی وند ادامه داد: "از داریوش مهرجویی که کار حرفه ای ام را با او آغاز کردم تشکر می کنم و این جایزه را به روح پدر و مادرم تقدیم می کنم".

در ادامه مراسم اختتامیه سی و دومین دوره جشنواره فیلم فجر، هوشنگ گلمکانی و محمود کلاری برای اهدا جوایز بخش بهترین فیلمبرداری به روی سن آمدند. سیمرغ بلورین این بخش به حسین جعفریان برای فیلمبرداری فیلم «رستاخیز» اهدا شد.

حسین جعفریان پس از دریافت جایزه سیمرغش، گفت: "خوشحالم جایزه ام را از دستان هوشنگ گلمکانی و محود کلاری دریافت می کنم. از آقای حاتمی‌کیا و کیومرث پوراحمد تشکر می‌کنم که مرا برای همکاری در فیلم‌شان دعوت کردند و البته از آقای درویش و علیقلی‌زاده که این جایزه را مدیون همکاری با آن‌ها در «رستاخیز» هستم".

جعفریان افزود: "از آقای رضاداد تشکر می‌کنم که فرصت دیدن «خانه پدری» را فراهم کردند و امیدوارم که فرصت اکران عمومی آن هم فراهم شود تا مردم بتوانند این فیلم را ببینند".

به گزارش سینمانگار، پس از پخش کلیپی با صدای محسن چاوشی و با تصاویری از فیلمهای برجسته سینمای ایران، نوبت به اهدای جوایز بخش بهترین بازیگر نقش اول مرد رسید. سیمرغ بلورین این بخش به رضا عطاران برای بازی در فیلم «طبقه حساس» کمال تبریزی اهدا شد.

عطاران پس از دریافت جایزه اش، گفت: "خدا را شکر که آن سیمرغ که به درد شکلات‌خوری می‌خورد به ما نرسید. یکی دوسالی بود که منتظر دریافت دومین سیمرغم بودم تا با سیمرغ دیگری که در خانه داشتم جفت بیندازم. برای سال‌های دیگر می‌خواهم خودم جشنواره بزنم و تولیدی سیمرغ راه بیندازم! ".

رضا عطاران ضمن تشکر از هیات داوران گفت: "من مشهدی ها و از جمله حامد بهداد را دوست دارم"(در مراسم اختتامیه حامد بهداد و رضا عطاران که هر دو کاندید دریافت سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول مرد بودند، در کنار هم نشسته بودند).

در بخش بهترین بازیگر نقش اول زن، سیمرغ بلورین به مریلا زارعی برای بازی در فیلم «شیار 143» اهدا شد.

زارعی پس از دریافت جایزه اش، گفت: "از هیات داوران تشکر می کنم که تلاشم به دلشان نشست. خدا را شاکرم که این توفیق را به من داد که در نقشی سنگین، حساس و مسئولیت‌برانگیز بازی کنم و باز خدا را شاکرم که این توفیق را به من داد که در قلب شما بنشینم".

مریلا زارعی ادامه داد: "این سیمرغ حاصل سال‌ها مهری است که از شما گرفتم و تجربه‌ ای که از کار کردن با کارگردانان بزرگی است که با آنها کار کردم. می‌خواهم به خصوص از آقای ابراهیم حاتمی‌ کیا تشکر کنم چراکه اجازه دادند در مقابل دوربین‌شان در فیلم ارزشمند «چ» قرار بگیرم و بیاموزم و دوم به دلیل کار متعهدانه و ارزشمندشان که باعث شدند توجه شما به فیلم «شیار 143» جلب شود.

زارعی در پایان سخنانش گفت: "این جایزه برای من خیلی ارزشمند است. خواهش می‌ کنم به جای تشویق من و این سیمرغ، به احترام همه مادران و زنان سرزمینم که در این سال‌ها صبورانه ایستادند، عزیزانشان را برای جان و مال و ناموس این کشور دادند و باز هم سکوت کردند، بایستید.

در ادامه مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر، نوبت به اهدای جایزه بخش بهترین فیلمنامه رسید، که سیمرغ بلورین این بخش به بهروز افخمی برای فیلم «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران» اهدا شد.

بهروز اخمی پس از دریافت جایزه اش گفت: "امشب کلک خوردم، چون به من گفته شد فیلممان هیچ جایزه ای نخواهد برد و صرفا آمده بودم که همکاران و برندگان دیگر را تشویق کنم".

افخمی ادامه داد: "سال گذشته عضو هیات داوران بودم و از سختی کار این گروه خبر دارم. فیلم های امسال نسبت به دوره قبل از کیفیت بالاتری برخوردار بودند و این کار داوری را سخت تر کرده بود".

افخمی در پایان سخنانش، گفت: "نوشتن فیلم نامه اقتباسی مانند این اثر نسبت به فیلم نامه اورجینال آسان تر است. از مسئولان جشنواره می خواهم در سال آینده برای حفظ عدالت جایزه فیلمنامه اقتباسی را از فیلم نامه اورجینال جدا کنند".

به گزارش سینمانگار، در بخش بهترین کارگردانی بخش سودای سیمرغ، سیمرغ بلورین به احمدرضا درویش برای کارگردانی فیلم «رستاخیز» اهدا شد. درویش در این مراسم حضور نداشت و جایزه اش توسط تقی علیقلی‌ زاده تهیه کننده فیلمش دریافت شد. درویش از تهیه کننده فیلمش خواسته بود جایزه اش را به آرش عاصفی بازیگر فیلم «رستاخیز» اهدا کند.

جایزه ویژه هیات داوران در بخش بهترین کارگردانی، به نرگس آبیار برای کارگردانی فیلم «شیار 143» اهدا شد.

نرگس آبیار ضمن تشکر از مادرش، فیلمش را به مقام مادر و به ویژه مادران رزمندگان، جانبازان، شهدا و اسرا تقدیم کرد. وی با تشکر از ابراهیم حاتمی کیا، گفت: "امیدوارم روزی برسد که حاج کاظم ها در کشورشان غریبه نباشند".

جایزه ویژه دوم هیات داوران برای بخش بهترین کارگردانی، به حمید نعمت الله برای کارگردانی فیلم «آرایش غلیظ» اهدا شد.

و اما در بخش بهترین فیلم بخش مسابقه سودای سیمرغ، سیمرغ بلورین به سید جمال ساداتیان و بهروز افخمی برای فیلم «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران» اهدا شد. ساداتیان پس از دریافت سیمرغش گفت: "متاسفانه سینمای ما گاهی با بی‌مهری داخلی قرار می‌گیرد. ما سلایق مختلف فکری در کشور داریم و باید اجازه دهیم برای همه این سلایق فیلم ساخته شود. باعث تاسف است که بعضی از فیلم‌ها، امسال مورد بی‌مهری قرار گرفتند. این زیبنده سینمایی که عظمت زیادی دارد نیست. به نظرم کمی نیاز به سعه‌صدر مسئولان و کسانی که کمی تندرو هستند، داریم".

در این لحظات بازهم صداوسیما در حالی که جمال ساداتیان از بی مهری به برخی فیلمها گلایه میکرد، سخنان وی را قطع و سانسور کرد.

در جشنواره فیلم فجر امسال، بخش بهترین فیلم بخش سودای سیمرغ، 2 برگزیده داشت و بدین ترتیب سیمرغ بلورین دوم به تقی متقی زاده برای فیلم «رستاخیز» اهدا شد.

مراسم اختتامیه سی و دومین دوره جشنواره فیلم فجر روبه پایان بود که مجری برنامه از رئیس دفتر ریس جمهور، وزیر ارشاد، رئیس سازمان سینمایی و مدیرعامل خانه سینما برای اهدای جوایز نهاد ریاست جمهوری و بهترین فیلم مردمی دعوت کرد به روی سن بیایند.

جایزه ویژه نگاه ملی سی و دومین دوره جشنواره فیلم فجر به بنیاد سینمایی فارابی برای فیلم «چ» اهدا شد.

در این لحظات، صداو سیما برای چندمین بار و در حالی که مدیرعامل خانه سینما درباره جایزه بهترین فیلم از نگاه مردم سخن میگفت، سخنان وی را قطع و سانسور کرد.


[ چهارشنبه 92/11/23 ] [ 10:30 صبح ] [ حسین ]

اختتامیه سی و دومین جشنواره فیلم فجر

اختتامیه سی و دومین جشنواره فیلم فجر

اختتامیه سی و دومین جشنواره فیلم فجر

اختتامیه سی و دومین جشنواره فیلم فجر



اختتامیه سی و دومین جشنواره فیلم فجر

اختتامیه سی و دومین جشنواره فیلم فجر





اختتامیه سی و دومین جشنواره فیلم فجر


[ چهارشنبه 92/11/23 ] [ 10:25 صبح ] [ حسین ]

 

سیمرغ‌های بخش سودای سیمرغ جشنواره‌ی فیلم با حضور داوران این بخش اهدا شد .

 

به گزارش خبرنگار بخش سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در مراسم اختتامیه‌ی جشنواره‌ی فیلم فجر از سوی مجری برنامه اعلام شد که فیلم «عصبانی نیستم» رضا درمیشیان به درخواست تهیه‌کننده به دلیل حفظ آرامش سینما در داوری شرکت نمی‌کند.

 

رضا درمیشیان کارگردان و تهیه‌کننده فیلم به ایسنا اعلام کرد: به دلیل حرمت سینمای ایران و حفظ آرامش از جوایز خود گذشته‌ام.

 

سیمرغ بلورین بهترین جلوه‌های ویژه بصری به سیدهادی اسلامی برای فیلم «چ»

 

سیمرغ بلورین بهترین جلوه‌های ویژه میدانی به حمیدرضا سلیمانی برای فیلم «چ» و رستاخیز

 

سیمرغ بلورین بهترین چهره‌پردازی به محسن موسوی برای فیلم «رستاخیز»

 

دیپلم افتخار در این بخش به محسن دارسنج برای فیلم «همه چیز برای فروش» تعلق گرفت.

 

سیمرغ بلورین بهترین طراحی صحنه و لباس به مجید میرفخرایی برای فیلم «رستاخیز»

 

سیمرغ بلورین بهترین صدای فیلم به فیلم «چ» صدابردار: بهمن اردلان / صداگذار: سیدعلیرضا علویان

 

هیات داوران در بخش صدا به جای تفکیک نامزدهای دو جایزه صدابرداری و صداگذاری، با محور قرار دادن صدای فیلم، دو سیمرغ بلورین به صدابردار و صداگذارِ یک اثر اهداء کرد.

 

سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد به بابک حمیدیان برای فیلم «چ» و «رستاخیز»

 

و در این بخش میلاد کی‌مرام برای فیلم «خط ویژه» دیپلم افتخار گرفت.

 

سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن اهدا شد به شبنم مقدمی برای فیلم «امروز»

 

دو دیپلم افتخار این بخش هم به هنگامه حمیدزاده و ملیکا شریفی‌نیا برای فیلم «اشباح» تعلق گرفت.

 

*****

 

سیمرغ بلورین بهترین موسیقی متن برای استفان واربک برای فیلم «رستاخیز»

 

دیپلم افتخار به کارن همایونفر برای فیلم «همه چیز برای فروش»

 

سیمرغ بلورین بهترین تدوین: مهدی حسینی‌وند برای فیلم «چ»

 

سیمرغ بلورین بهترین فیلم‌برداری برای حسین جعفریان برای فیلم «رستاخیز»

 

سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد به رضا عطاران برای فیلم «طبقه حساس»

 

سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن تعلق گرفت به مریلا زارعی برای فیلم «شیار 143»

 

سیمرغ بلورین بهترین فیلم‌نامه به بهروز افخمی برای فیلم «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران»

 

سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی به احمدرضا درویش برای فیلم «رستاخیز» (تقی علیقی‌زاده جایزه را به دلیل عدم حضور احمدرضا درویش گرفت) و تقی علیقی‌زاده جایزه را به بازیگر نقش بکیر رستاخیز اهداء کرد.

 

هیات داوران دو جایزه‌ی ویژه داشتند که به فیلم‌های «شیار 143 » نرگس آبیار و «آرایش غلیظ» حمید نعمت‌الله اهدا کردند.

 

همچنین در بخش بهترین فیلم، دو سیمرغ اهدا شد:

 

سیمرغ بهترین فیلم به فیلم «آذر،شهدخت پرویز و دیگران» به تهیه‌کنندگی بهروز افخمی و سید جمال ساداتیان

 

سیمرغ بهترین فیلم به «رستاخیز» به تهیه‌کنندگی تقی علیقلی‌زاده.

 

سیمرغ ویژه نگاه ملی به فیلم «چ» حاتمی کیا به تهیه‌کنندگی بنیاد سینمایی فارابی

 

سیمرغ مردمی جشنواره‌ی فیلم فجر به دو فیلم «شیار 143 » و «خط ویژه

 


[ سه شنبه 92/11/22 ] [ 11:18 عصر ] [ حسین ]

هیات داوران مسابقه سودای سیمرغ سی و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر اسامی نامزدهای رشته‌های مختلف را اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، براساس اعلام مدیر ارتباطات سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر، نامزدهای دریافت سیمرغ در بخش های مختلف به شرح زیر است:

نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین جلوه‌های ویژه بصری:

1.         سیدهادی اسلامی برای فیلم «چ»

2.         بهنام خاکسار برای فیلم «طبقه حساس»

3.         امیر سحرخیز و کامران سحرخیز برای فیلم «عصبانی نیستم!»

4.         سایمون فریم برای فیلم «رستاخیز»

نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین جلوه‌های ویژه میدانی:

1.         رضا ترکمان برای فیلم «پنجاه قدم آخر»

2.         حمیدرضا سلیمانی برای فیلم «چ»

3.         حمیدرضا سلیمانی برای فیلم «رستاخیز»

4.         زنده‌یاد محمدجواد شریفی‌راد و محسن روزبهانی برای فیلم «معراجی‌ها»

نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین چهره‌پردازی:

1.         سودابه خسروی برای فیلم «شیار 143»

2.         محسن دارسنج برای فیلم «همه چیز برای فروش»

3.         سیدرسول سیدعربی برای فیلم «انارهای نارس»

4.         محسن موسوی برای فیلم «رستاخیز»

5.         مهرداد میرکیانی برای فیلم «قصه‌ها»

6.         مهرداد میرکیانی برای فیلم «میهمان داریم»

نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین طراحی صحنه و لباس:

1.         آبتین برقی برای فیلم «چند متر مکعب عشق»

2.         عباس بُلوندی برای فیلم «چ»

3.         حسن روح‌پروری برای فیلم «انارهای نارس»

4.         شراره سروش برای فیلم «همه چیز برای فروش»

5.         مرجان شیرمحمدی برای فیلم «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران»

6.         مجید میرفخرایی برای فیلم «رستاخیز»

نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین صدای فیلم:

1.         برای فیلم «چ» صدابردار: بهمن اردلان / صداگذار: سیدعلیرضا علویان

2.         برای فیلم «چندمتر مکعب عشق» صدابردار: مهدی صالح‌کرمانی/ صداگذار: امیرحسین قاسمی

3.         برای فیلم «رستاخیز»          صدابردار: یداله نجفی/ صداگذاران: جرمی‌پرایز، دن جانسون، ریچارد کانوی

4.         برای فیلم «شیار 143»        صدابردار: کامران کیان‌ارثی/ صداگذار: آرش قاسمی

5.         برای فیلم «عصبانی نیستم!»  صدابردار: نظام‌الدین کیایی/ صداگذار: محمدرضا دلپاک

6.         برای فیلم «همه چیز برای فروش»      صدابردار: محمد حبیبی/ صداگذار: حسین ابوالصدق

یادآوری می‌شود هیئت داوران در بخش صدا به جای تفکیک نامزدهای دو جایزه صدابرداری و صداگذاری، با محور قرار دادن صدای فیلم، دو سیمرغ بلورین به صدابردار و صداگذارِ یک اثر اهداء خواهند کرد.

نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد:

1.         فرهاد اصلانی برای فیلم «قصه‌ها»

2.         بابک حمیدیان برای فیلم «چ»

3.         بابک حمیدیان برای فیلم «رستاخیز»

4.         اکبر عبدی برای فیلم «خواب‌زده‌ها»

5.         میلاد کی‌مرام برای فیلم «خط ویژه»

6.         صبا گرگین‌پور برای فیلم «مردن به وقت شهریور»

نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن:

1.         هنگامه حمیدزاده برای فیلم «اشباح»

2.         ملیکا شریفی‌نیا برای فیلم «اشباح»

3.         سهیلا گلستانی برای فیلم «میهمان داریم»

4.         شبنم مقدمی برای فیلم «امروز»

5.         نعیمه نظام‌دوست برای فیلم «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران»

نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین موسیقی متن:

1.         سهراب پورناظری برای فیلم «آرایش غلیظ»

2.         فرید سعادتمند برای فیلم «شیار 143»

3.         علیرضا کهن‌دیری برای فیلم «میهمان داریم»

4.         استفان واربک برای فیلم «رستاخیز»

5.         کارن همایونفر برای فیلم «همه چیز برای فروش»

6.         پیمان یزدانیان برای فیلم «طبقه حساس»

نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین تدوین:

1.         نیما جعفری جوزانی برای فیلم «خط ویژه»

2.         حسن حسندوست برای فیلم «برف»

3.         مهدی حسینی‌وند برای فیلم «چ»

4.         مصطفی خرقه‌پوش برای فیلم «متروپل»

5.         هایده صفی‌یاری برای فیلم «عصبانی نیستم!»

6.         خشایار موحدیان و سودابه سعیدنیا برای فیلم «آرایش غلیظ»

نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین فیلم‌برداری:

1.         محمد آلادپوش برای فیلم «میهمان داریم»

2.         هومن بهمنش برای فیلم «امروز»

3.         حسین جعفریان برای فیلم «رستاخیز»

4.         مرتضی غفوری برای فیلم «چند متر مکعب عشق»

5.         علی‌محمد قاسمی برای فیلم «همه چیز برای فروش»

نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد:

1.         آرش آصفی برای فیلم «رستاخیز»

2.         حامد بهداد برای فیلم «آرایش غلیظ»

3.         پرویز پرستویی برای فیلم «امروز»

4.         رضا عطاران برای فیلم «طبقه حساس»

5.         مهدی فخیم‌زاده برای فیلم «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران»

6.         نوید محمدزاده برای فیلم «عصبانی نیستم!»

نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن:

1.         حسیبا ابراهیمی برای فیلم «چند متر مکعب عشق»

2.         ساره بیات برای فیلم «فصل فراموشی فریبا»

3.         رویا تیموریان برای فیلم «شیفتگی»

4.         سمیرا حسن‌پور برای فیلم «تمشک»

5.         مریلا زارعی برای فیلم «شیار 143»

6.         باران کوثری برای فیلم «عصبانی نیستم!»

نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه:

1.         بهروز افخمی برای فیلم «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران»

2.         سامان سالور برای فیلم «تمشک»

3.         پیمان قاسم‌خانی برای فیلم «طبقه حساس»

4.         مصطفی کیایی برای فیلم «خط ویژه»

5.         حسین مهکام برای فیلم «برف»

نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی:

1.         بهروز افخمی برای فیلم «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران»

2.         ابراهیم حاتمی‌کیا برای فیلم «چ»

3.         احمدرضا درویش برای فیلم «رستاخیز»

4.         محمدمهدی عسگرپور برای فیلم «میهمان داریم»

5.         حمید نعمت‌اله برای فیلم «آرایش غلیظ»

نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین فیلم (به تهیه‌کننده):

1.         آذر، شهدخت، پرویز و دیگران (به تهیه‌کنندگی بهروز افخمی و سیدجمال ساداتیان)

2.         چ (به تهیه‌کنندگی بنیاد سینمایی فارابی)

3.         رستاخیز (به تهیه‌کنندگی تقی علیقلی‌زاده)

4.         شیار 143 (به تهیه‌کنندگی ابوذر پورمحمدی و محمدحسین قاسمی)

5.         قصه‌ها (به تهیه‌کنندگی رخشان بنی‌اعتماد»

نامزدهای نگاه نو

هیات داوران مسابقه نگاه نو سی و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر، نامزدهای خود را در رشته‌های مختلف به شرح زیر اعلام کردند.

نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین فیلم:

1.         تراژدی (به تهیه‌کنندگی محمدحسن نجم)

2.         چند متر مکعب عشق (به تهیه‌کنندگی نوید محمودی)

3.         حقِ سکوت (به تهیه‌کنندگی سیدرضا میرکریمی)

4.         خانه‌ای کنار ابرها (به تهیه‌کنندگی روح‌اله برادری)

5.         سیزده (به تهیه‌کنندگی سعید سعدی)

6.         ملبورن (به تهیه‌کنندگی جواد نوروزبیگی)

نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی:

1.         نیما جاویدی برای فیلم «ملبورن»

2.         هومن سیدی برای فیلم «سیزده»

3.         جمشید محمودی برای فیلم «چند متر مکعب عشق»

4.         آزیتا موگویی برای فیلم «تراژدی»

5.         محمدهادی نائیجی برای فیلم «حقِ سکوت»

6.         برزو نیک‌نژاد برای فیلم «ناخواسته»

نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه:

1.         بهروز افخمی برای فیلم «پایان خدمت»

2.         سیدجلال دهقانی اشکذری برای فیلم «خانه‌ای کنار ابرها»

3.         هومن سیدی برای فیلم «سیزده»

4.         رضا کریمی برای فیلم «تراژدی»

5.         جمشید محمودی برای فیلم «چند متر مکعب عشق»

6.         محمدهادی نائیجی برای فیلم «حقِ سکوت»

معرفی نامزدهای سینما حقیقت

هیات داوران سینما حقیقت (آثار مستند بلند) نامزدهای دریافت جوایز را در بخش های مختلف به شرح زیر اعلام کرد:

نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین فیلم

1.         جایی برای زندگی (به تهیه‌کنندگی محسن استادعلی و نسرین عبدی)

2.         حیات در رگ‌های سرد (به تهیه‌کنندگی فتح‌اله امیری)

3.         خاطراتی برای تمام فصول (به تهیه‌کنندگی مرتضی رزاق‌کریمی)

نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی

1.         محسن استادعلی برای فیلم «جایی برای زندگی»

2.         لقمان خالدی برای فیلم «کمی بالاتر»

3.         مصطفی رزاق‌کریمی برای فیلم «خاطراتی برای تمام فصول»

4.         مهدی نورمحمدی برای فیلم «در پناه بلوط»

نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین پژوهش و تحقیق

1.         مصطفی رزاق‌کریمی و سام کلانتری برای فیلم «خاطراتی برای تمام فصول»

2.         بهزاد فتحی‌نیا برای فیلم «حیات در رگ‌های سرد»

3.         سیدغلامرضا نعمت‌پور و لاله روزگرد برای فیلم «برای گونگادین بهشت نیست»

نامزدهای دریافت سیمرغ بلورین بهترین دستاورد فنی- هنری

1.         وحید بتوته برای فیلم «لطفاً بوق بزنید»

2.         ماکان عاشوری برای فیلم «نیمروز مَکُران»

3.         علی لقمانی برای فیلم «باد بر باغ نظر»

4.         مهدی نورمحمدی و محمود منصوری برای فیلم «حیات در رگ‌های سرد»

5.         مهدی نورمحمدی برای فیلم «در پناه بلوط»


[ یکشنبه 92/11/20 ] [ 8:48 عصر ] [ حسین ]

در عصر ششمین روز از سی‌ودومین دوره جشنواره فیلم فجر، نشست پرسش و پاسخ فیلم سینمایی «پنجاه قدم آخر» با حضور کیومرث پوراحمد (کارگردان)، بابک حمیدیان، طناز طباطبایی و سلمان فرخنده (بازیگران)، حسین جعفریان (مدیر فیلمبرداری)، مهدی سعدی (تدوینگر)، محمد مختاری (صدابردار)، مهرداد جلوخانی (صداگذار) و سعید سعدی (تهیه‌کننده) و با اجرای امیر پوریا منتقد سینمایی، در سالن سعدی برج میلاد برگزار شد.

در زیر می توانید عکسهای مجید جهان بخش عکاس سینمانگار، از این نشست را مشاهده نمایید:

 












































[ جمعه 92/11/18 ] [ 5:20 عصر ] [ حسین ]

به گزارش سینمانگار، برگزیدگان بخش بین الملل سی ودومین جشنواره فیلم فجر عصر امروز(15 بهمن) با حضور بازیگران ایرانی و مهمانان خارجی در هتل آزادی معرفی شدند.

برندگان بخش سینمای سعادت (فیلم‌سازان جهان اسلام) به این شرح اعلام شد: دیپلم افتخار بهترین دستاورد فنی هنری به محمود بهرازنیا برای فیلم «شاهزاده» محصول مشترک آلمان و افغانستان اهدا شد. سمیرغ بلورین این بخش به استفان واربک برای موسیقی متن فیلم «رستاخیز» از ایران داده شد.

همچنین دیپلم افتخار بهترین فیلم‌نامه به باختیگور کریم‌اف برای فیلم‌نامه فیلم «آیینه مات» از تاجیکستان اهدا شد و همچنین فیصل سوئیسال برای فیلم‌نامه فیلم «تقاطع» از ترکیه داده شد.

اما سیمرغ بلورین بهترین فیلم‌نامه به زازا یوروشاتزه برای فیلم‌نامه فیلم «فصل برداشت» از گرجستان و استونی اهدا شد.

در بخش کارگردانی سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی به هانی ابواسد برای کارگردانی فیلم «عمر» از فلسطین اهدا شد و دیپلم افتخار ویژه هیئت داوران به ناصر ضمیری نویسنده و کارگردان فیلم «با دیگران» از ایران اهدا شد و سیمرغ بلورین جایزه ویژه هیئت داوران به امیر بایگازین نویسنده و کارگردان فیلم «درس‌های هم‌آوازی» محصول مشترک قزاقستان، فرانسه و آلمان اهدا شد.

همچنین جایزه مصطفی عقاد (بیرق طلایی) به احمدرضا درویش نویسنده و کارگردان فیلم «رستاخیز» از ایران تعلق گرفتت و سیمرغ بلورین بهترین فیلم به زازا یوروشاتزه و ایوو فِلْت برای فیلم «فصل برداشت» از گرجستان و استونی داده شد.

عصر امروز همچنین جوایز بخش جام جهان‌نما نیز اهدا شد. سیمرغ بلورین بهترین دستاورد فنی هنری به یرمک تورسونف برای فیلم «مرد پیر» از قزاقستان اهدا شد و سیمرغ بلورین بهترین بازیگر زن به بیانکا کریکزمن برای فیلم «جهان تازه» از هلند تعلق گرفت.

همچنین سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد به ایساکا ساوادوگو برای فیلم «جهان تازه» از هلند داده شد.

محمدمهدی عسگرپور نیز سیمرغ بلورین بهترین فیلم آسیایی را برای کارگردانی فیلم «میهمان داریم» از آن خود کرد.

سیمرغ بلورین بهترین فیلم‌نامه در این بخش به نویسندگان فیلم‌نامه «حلقه‌ها»؛ سِردان گُلوبوویچ، سِریان کولیویچ، میلِنا پوتا کولیویچ محصول مشترک صربستان، فرانسه، آلمان، اسلوونی و کرواسی تعلق گرفت و سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی به رِیس چِلیک برای کارگردانی فیلم «شب سکوت» از ترکیه داده شد، همچنین سیمرغ بلورین جایزه ویژه هیئت داوران به یوری بایکوف کارگردان فیلم «سرگرد» از روسیه اهدا شد.

سیمرغ بلورین جایزه ویژه بین‌الملل هم ابراهیم حاتمی‌کیا برای نویسندگی و کارگردانی فیلم «چ» از ایران داده شد و مارک بَری برای تهیه‌کنندگی فیلم «جهان تازه» از هلند سمیرغ بلورین بهترین فیلم را دریافت کرد.


[ چهارشنبه 92/11/16 ] [ 12:59 صبح ] [ حسین ]

مراسم افتتاحیه سی ‌ودومین دوره جشنواره فیلم فجر، امشب و با حضور علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجت الله ایوبی رئیس سازمان سینمایی، جمع کثیری از بزرگان و اهالی سینمای کشورمان، مسئولان و میهمانان خارجی در تالار وحدت برگزار شد.

در ادامه می توانید اولین سری عکسهای مجید جهان بخش عکاس سینمانگار از این مراسم را مشاهده نمایید.
































[ شنبه 92/11/12 ] [ 10:47 عصر ] [ حسین ]

مشاهده مشخصات کامل، گالری عکس و ویدئوهای همه فیلم های حاضر در جشنواره 

  جشنواره فجر

 

 

برای مشاهده مشخصات کامل، لینک های مرتبط، گالری عکس و ویدئو فیلم ها اینجا را کلیک کنید.


[ پنج شنبه 92/11/10 ] [ 2:45 عصر ] [ حسین ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

وبلاگ فیلم ، بازیگر ها جشن ها و اخبار داغ سینمای ایران
آرشیو مطالب
امکانات وب